h

SP verspreidt 15.000 folders in Ridderveld

15 januari 2008

SP verspreidt 15.000 folders in Ridderveld

De SP gaat door met actie voeren rondom het concept bestemmingsplan Ridderveld en de herbouw van zwembad de Thermen.Op dinsdag 15 januari 2007 worden vanaf 18.30 ruim 15.000 folders uitgedeeld aan SP leden en vrijwilligers. Zij zullen deze in de dagen daarna in heel Ridderveld huis aan huis verspreiden. Het uitdelen zelf zal vanuit een opvallende SP bus plaatsvinden voor het filiaal van Bakker Sport in de Ridderhof. Aanwezig zijn diverse SP bestuurs- en fractieleden om vragen te beantwoorden. Natuurlijk ontbreekt de bekende SP tomatensoep ook nu niet.

In de folder roept de SP de Riddervelders en overige Alphenaren onder andere op om naar een bijeenkomst op 24 januari in het stadhuis te komen. Deze bijeenkomst vindt plaats voor de raadscommissie waarin nogmaals de situatie rondom de herbouw van zwembad de Thermen aan de orde komt. Aansluitend kan dan meteen de discussie in de commissie worden gevolgd.

SP voorzitter Gerard Harmes: "Het college en de collegepartijen hebben hun mond vol van participatie maar de meningen van de gewone Alphenaren worden keer op keer genegeerd. Daarom roepen wij iedereen op om de politiek hun mening te geven. Het uitdelen van 15.000 folders binnen een week is niet niks. We zijn dan ook blij verrast door het feit dat we voor deze actie ook een hoop steun krijgen van niet-SP leden. Mensen hebben zich spontaan aangemeld dat ze hiervoor graag willen folderen. Voor ons een teken dat er een breed draagvlak is voor onze actie en standpunten. De gemeente moet investeren in Ridderveld te beginnen met de herbouw van zwembad de Thermen."

Voor verdere informatie over deze actie en het SP standpunt kunt u contact opnemen met:
Gerard Harmes en Jo Schriek 0172-410191 of 06-30387297

U bent hier