h

Nieuws van de afdeling

17 februari 2018

Even voorstellen Ginet Groep nummer 5 op de SP lijst

Foto: SP

Ginet is in het dagelijks leven hoofdcoördinator van de Alphense dierenambulance en lesinstructeur bij de Alphense reddingsbrigade.  Eerder werkte ze bij de brandweer in Alphen aan den Rijn.

Lees verder
16 februari 2018

Groenendijk krijgt vitaliteit terug

Foto: SP

EIGEN STEMBUREAU VOOR GROENENDIJK
De SP heeft na de evaluatie van de vorige gemeenteraadsverkiezingen aangegeven
dat er meer stembureaus moesten komen. Daarbij gaf de SP de kern Groenendijk als voorbeeld. Lijsttrekker Harre van der Nat: ‘Als je mensen wil motiveren om
te gaan stemmen, moet je ze niet vragen om daar een paar kilometer voor af te leggen.’ De oproep van de SP heeft succes gehad: er komen nu meer stembureaus, waaronder een stembureau in Groenendijk.

Lees verder
11 februari 2018

Actie tegen gaswinning in het Groene Hart

Foto: SP

Op zaterdag 17 februari voeren betrokken inwoners en de SP actie tegen gaswinning in het Groene Hart. Op het Kerkplein in Woerden zal een manifestatie plaats vinden tussen 13:00 en 15:00. Daarnaast worden ansichtkaarten met liefdeswensen aangeboden aan Vermilion Energy. Tweede Kamerlid Sandra Beckerman zal in Woerden aanwezig zijn. Zij zegt: ‘Als Vermilion van de inwoners houdt, dan boort ze niet naar gas.’ 

Lees verder
8 februari 2018

Het Alphens Journaal in 30 seconden aflevering 3

Foto: SP
Het is alweer tijd voor de derde aflevering van 'Het Alphens journaal in 30 seconden'. Dit keer zien we wat er van de NUON pot is overgebleven. En dat gratis parkeren in het centrum van Alphen lijkt toch niet zo'n gek idee. Kijk maar naar Zoetermeer!
Lees verder
1 februari 2018

SP in Provinciale Staten tegen verlengde Bentwoudlaan

Foto: SP

De SP in Provinciale Staten keerde zich gister tegen het voorstel van het provinciebestuur voor aanleg van de verlengde Bentwoudlaan. De partij mist draagvlak bij inwoners en het MKB voor deze nieuwe weg dwars door het net aangelegde Bentwoud en wil onderzoek naar betere alternatieven, zoals een tweede oeververbinding bij Boskoop.

Lees verder
24 januari 2018

Het Alphens Journaal in 30 seconden aflevering #2

Foto: SP

Het Alphens Journaal in 30 seconden presenteert haar tweede uitzending. Ditmaal focussen we op de problematiek rondom tienercentrum MAX en de verkeersproblematiek bij Hazerswoude Dorp en Boskoop. Hebben wethouder Du Chatinier en wethouder van Velzen wel de juiste keuzes gemaakt? De aflevering kijken doe je hier! En vergeet niet: like, share en subscribe voor meer afleveringen van 'Het Alphens Journaal in 30 seconden'.
 

Lees verder

Pagina's

U bent hier