h

Nieuws uit 2011

14 december 2011

SP deelt solidariteitsverklaring uit

Tijdens een actie bij de SWA heeft de SP de volgende solidariteitsverklaring uitgedeeld:

Lees verder
5 december 2011

SP Fractie stelt schriftelijke vragen over UMTS-mast Aarlanderveen

De SP maakt zich wederom zorgen over de gezondheid van de direct omwonenden (zolang er nog teveel onduidelijk is over gezondheidsschade door EMS (= ElectroMagnetische Straling), moet je wat ons betreft rond bewoning het voorzorgsprincipe toepassen) en bovendien is het eigenlijk weer schandalig dat de communicatie richting direct omwonenden van belabberde aard is.

Lees verder
15 november 2011

SP Zuid-Holland stelt vragen over instortgevaar Julianabrug in Alphen aan den Rijn

De Koningin Julianabrug in het hartje van Alphen aan den Rijn dreigt in te storten en is per direct afgesloten.
In veel gevallen is de provincie de verantwoordelijke overheid voor controle en onderhoud van bruggen. De SP Statenfractie vraagt het provinciebestuur of zij verantwoordelijk zijn voor de Julianabrug, wat de oorzaak van de huidige situatie was en of het voorkomen had kunnen worden.

Lees verder
12 november 2011

Openbare basisschool "De Zwanenburcht" moet open blijven

De stichting Sopora heeft besloten tot sluiting van de openbare basisschool De Zwanenburcht in Zwammerdam. Hierdoor verdwijnt de keuzemogelijkheid om kinderen openbaar onderwijs te kunnen laten volgen uit ons dorp.
Laten we deze school open houden, niet nog meer voorzieningen weg uit Zwammerdam!
Klik hier en onderteken de petitie!!!

Lees verder
11 november 2011

1e autismecongres Alphen aan den Rijn

Op zaterdag 26 november a.s. van 10.00 tot 14.00 uur organiseert de Stichting Autisme en ik een autisme-congres in de raadszaal van het stadhuis in Alphen aan den Rijn.
Initiatiefnemer Erik van Kampen: "Als autist en raads-commissielid zie ik vele veranderingen en bezuinigingen op ons afkomen. Wat voor mij telt is dat de groep autisten met een gemiddeld of hoog IQ, maar ook alle anderen met een psychische beperking die niet van buitenaf zichtbaar is, serieus genomen worden en er naar deze groep geluisterd wordt."

Lees verder

Pagina's

U bent hier