h

Nieuws uit 2014

12 december 2014

SP is solidair met Amnesty International

Foto: SP

10 December was het de Internationale Dag van de Mensenrechten. De SP is solidair met Amnesty. Amnesty organiseerde op deze dag een schrijfmarathon.

Lees verder
12 december 2014

Forse investeringen in OV Zuid-Holland-Noord

Foto: SP

Het openbaar vervoer in Zuid-Holland Noord kan rekenen op een rijksbijdrage van €200 miljoen. Samen met de investeringen van de provincie Zuid-Holland en gemeenten komt er nu zo’n 400 miljoen euro beschikbaar voor extra treinen en nieuwe snelle buslijnen in de regio Katwijk-Noordwijk-Leiden-Gouda-Alphen aan den Rijn.

Lees verder
5 december 2014

Houten eikel voor VVD wethouder Hoekstra

Foto: SP

Uit handen van de SP raadslid Harre van der Nat kreeg wethouder Hoekstra de houten eikel 2014 vanwege de illegale bomenkap in de omgeving van de Sportlaan in Benthuizen.

Lees verder
21 september 2014

Slikken de Alphenaren de bezuinigingen ook voor Zoete Koek?

Op zaterdag 20 september gingen een aantal actieve SP'ers het centrum in met flyers en stroopwafels.

Lees verder
11 september 2014

SP verbaast zich over leegstand gemeentehuizen Rijnwoude en Boskoop

Op de gemeentehuizen van Rijnwoude en Boskoop zijn posters te lezen met de tekst “Waarom staat dit gebouw leeg” De SP is verbaasd dat er met beide gebouwen tot op heden niets is gedaan. Voor de raadsverkiezingen in november 2013 beloofden de voormalige gemeentebesturen haar inwoners dat er genoeg plannen waren om de ruimtes die leegkwamen op te vullen.

Lees verder
3 juli 2014

Bomenkap fors beperkt

Begin februari vroeg SP-Statenlid Esther Zwaan aandacht voor geplande grootschalige bomenkap langs de N209. In eerste instantie ging het om 302 exemplaren. In goed overleg met de Vrienden van het Bentwoud heeft de provincie dit aantal nu fors teruggebracht. De kap blijft beperkt tot 96 stuks.

Lees verder

Pagina's

U bent hier