h

Uitnodiging aan allen die gespreid zwemwater willen

30 januari 2008

Uitnodiging aan allen die gespreid zwemwater willen

Net als vorige week donderdag bij de commissievergadering voert de SP afdeling een korte actie vlak voor de raadsvergadering van donderdag 31 januari.

Om 19.30 uur zullen we met een kinderbadje voor de ingang van het stadhuis staan. Mensen krijgen allemaal een bekertje waarmee zij symbolisch de Thermen II kunnen vullen. Ook vragen we mensen een zwembandje mee te nemen dat zij tijdens de raadsvergadering kunnen dragen. Spandoeken zullen er ook zijn.
De SP-fractie zal dit maal per badmuts de raadsvergadering bijwonen.

Het wordt er op of er onder. We zetten alle zeilen bij het tij te keren en zo ons gespreid zwemwater binnen te halen. Daarom verspreidden we al 15.000 folders in Alphen aan den Rijn.

Ook zijn sinds dit weekeinde een aantal mensen (Wilma Montanje en Carine van Spronssen) een spontane actie begonnen om mensen aanmoedigen naar de raadsvergadering te komen. Zij deelden pamfletten uit bij de Hoorn, in de Ridder- en Herenhof. Morgen doen zij dit ook in de Aarhof. Deze spontane actie verdient navolging.

Er is een comité in oprichting want als de raad besluit de Thermen binnen te halen zal er zeker een vervolg nodig zijn hoe dit bad in te richten.

Voor verdere informatie over deze actie en de SP standpunten kunt u contact opnemen met:
Jo Schriek: (fractievoorzitter): 06-30387297
Gerard Harmes (voorzitter): tel 0172-444085 of 06-12210329

U bent hier