h

Binnen halen zwembad Thermen II belangrijke overwinning

5 februari 2008

Binnen halen zwembad Thermen II belangrijke overwinning

Dankzij massale reacties van de bevolking kreeg de democratie in Alphen a/d Rijn haar kans. In het Alphense Stadhuis vond op donderdag 31 januari 2008 een groot wonder plaats. De democratie zegevierde en de gehele oppositie kreeg steun van de collegepartijen VVD en CDA. De PvdA en de CU bleven met lege handen staan.

Angst bij de PvdA dat zij hun zwaarbevochten winstpunten bij de collegeonderhandelingen kwijt zouden raken overheerste bij hen. Jammer, een gemiste kans. Als de collegepartijen wijkvoorzieningen willen laten vallen zal de SP dit bestrijden en kan de PvdA op onze steun rekenen. Het getuigt van moed dat de collegepartijen overstag gingen. Zij hebben naar hun leden geluisterd.

Langs deze weg willen SP-fractie en bestuur iedereen bedanken die op wat voor manier ook hebben meegewerkt aan dit prachtige resultaat. Alphen heeft iets bereikt waar het trots op kan zijn.

Thermen Duik

In het bijzonder willen we onze 30 vrijwilligers bedanken die 15.000 folders verspreidden, de insprekers bij de commissievergadering van 24 januari en Wilma Montanje en Carine van Spronssen die spontaan samen 2100 pamfletten uitdeelden bij de Hoorn de Ridder-, Herenhof en Aarhof.

comité

Er is animo genoeg om binnenkort een oprichtingsvergadering voor een comité te houden. Doel is de herbouw van de Thermen onder voorwaarden die de Alphenaren belangrijk vinden. Centrale vraag is waar de grootste behoefte aan bestaat. Het comité wil zelfstandig verder en een onafhankelijke positie innemen.

U bent hier