h

Ontwerp bestemmingsplan Ridderveld ligt ter inzage

1 juli 2008

Ontwerp bestemmingsplan Ridderveld ligt ter inzage

De gemeente is bezig om het bestemmingsplan Ridderveld aan te passen en te wijzigen. Dat kan (grote) gevolgen hebben voor voor u en uw wijk.

Als eerste stap in de hele procedure heeft de gemeente het voorontwerp-bestemmingsplan ter inzage aan de burgers gegeven. Dit heeft in 2007 een stortvloed aan zienswijzen opgeleverd. Het college van B&W heeft deze zienswijzen nu (ruim een jaar later) verwerkt in een ontwerp-bestemmingsplan. De volgende fase in het gehele proces. Het ontwerp-bestemmingsplan ligt vanaf 26 juni 2008 zes weken ter inzage bij de ontvangst balie in het stadhuis.

De SP Alphen aan den Rijn roept u op om u op de hoogte te stellen van de plannen van de gemeente voor Ridderveld. U kunt dan nagaan wat het college van B&W gedaan heeft met de wensen van de Riddervelders en of er met uw zienswijze rekening is gehouden of niet.

Tot en met 6 augustus 2008 kan iedereen bezwaar maken tegen het ontwerp-bestemmingsplan. Uw bezwaarschrift richt u aan het College van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA, Alphen aan den Rijn.

Aarzel niet om uw mening te geven. U kunt nu nog invloed uitoefenen, als het bestemmingplan definitief vast ligt heeft u geen kans meer op inspraak.

Voor hulp of vragen over uw bezwaarschrift kunt u contact opnemen met Jo Schriek 0630387297 of jo.schriek@gmail.com.

U bent hier