h

Nieuwjaarsbijeenkomst zaterdag 9 januari 2010

21 december 2009

Nieuwjaarsbijeenkomst zaterdag 9 januari 2010

Beste partijgenoten, genodigden en vrienden, er is de afgelopen vier jaar hard gewerkt door onze afdeling om de SP goed op de kaart te zetten. Soms is het goed even stil te staan bij ontwikkelingen. De jaarwisseling is daar een prima moment voor. Behalve dit ogenblik van ontspanning en vooruit en terug kijken is het goed eens kennis te maken met voor u onbekende bestuursleden of de zittende en aankomende gemeenteraadsleden.

Daarom heeft het bestuur van onze afdeling besloten om aan het begin van het nieuwe jaar een gezellige avond te organiseren. Op 9 januari bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom bij De Bron Troubadourweg 2 .

We nodigen niet alleen u, maar ook een aantal organisaties uit zoals het IVN en buurtcommissies die in Alphen aan den Rijn actief zijn op sociaal en maatschappelijk terrein. Met een korte uiteenzettingen over hun werkwijze en doelen maken we er een leuke avond van.

Wij hopen op uw aanwezigheid. Wilt u ons laten weten met hoeveel personen u komt. We kunnen dan rekening houden met wat we in huis halen. U kunt bij Roela Entezar opgeven met hoeveel personen u wilt komen.

U komt toch ook?

Met vriendelijke groet,

Gerard Harmes

voorzitter SP afdeling Alphen aan den Rijn

tel: 0172-444085
mob: 06-12210329
gharmes@tomaatnet.nl

U bent hier