h

Behoud de voorzieningen in Boskoop

23 oktober 2013

Behoud de voorzieningen in Boskoop

Onder het toeziend oog van diverse Boskopers en een vertegenwoordiging van de pers heeft Lidie Voorend een SP wegwijzer geplaatst voor het gemeentehuis in Boskoop.

“Met deze actie symboliseren wij dat de mensen straks een eindje moeten reizen om bijvoorbeeld hun paspoort en rijbewijs te krijgen.” Aldus Lidie Voorend, nummer 2 op de kieslijst voor de SP.

Ze gaat verder: “Tenzij de SP het voor het zeggen krijgt, want dan blijven de voorzieningen gewoon in Boskoop, dicht bij de mensen.”

Voor de SP is het behouden van de voorzieningen in wijken en kernen één van de speerpunten van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 november.

Iets dat volmondig wordt onderschreven door de aanwezige Boskopers: Ik ga echt niet naar Alphen voor mijn rijbewijs hoor!

Een veel gehoord geluid op straat.

Over Alphen aan den Rijn wordt over het algemeen negatief gesproken.

Het hele fiasco rond de naamgeving van de nieuwe gemeente ligt hier nog steeds erg gevoelig.

De SP is er altijd heel duidelijk in geweest.

Wij hebben in de Alphense gemeenteraad als één van de weinige partijen voor de naam Rijn en Gouweland gestemd, want voor de SP is en blijft: afspraak is afspraak.

Wilt u ook dat de voorzieningen in de wijken en kernen blijven?

Stem dan 13 november op de SP en kies nú voor een verantwoord en sociaal beleid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Leuke en duidelijke actie! Lidie, jouw heldere foto in het AD van vandaag springt er fraai uit. Wat de SP wil mag wel nadrukkelijker genoemd worden.

Reactie toevoegen

U bent hier