h

Even voorstellen: Marianne Suidgeest, 10e op de SP-lijst

24 oktober 2013

Even voorstellen: Marianne Suidgeest, 10e op de SP-lijst

Ik ben Marianne Suidgeest, 42 jaar, moeder van 1 dochter van 14 en samenwonend met Jo Schriek en sta als nummer 10 op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezing in Alphen aan den Rijn.

Na ruim 18 jaar werkzaam geweest te zijn in de media, ben ik op dit moment op zoek naar een nieuwe baan. Verder ben ik als vrijwilliger werkzaam bij het Open Venster, dat is een inloophuis voor dak en thuislozen in Alphen aan de Rijn, was ik vrijwillig officemanager bij Umai en werkte ik bij het RonaldMcDonaldhuis AMC als weekendmanager.

In september heb ik voor de SP Tomaatpop georganiseerd en nu zit ik in het mediateam en ben verantwoordelijk voor o.a. het schrijven van persberichten en het controleren van teksten voor op de website.

Na heel wat jaartjes mee gelopen te hebben aan de zijlijn voor de SP, heb ik gezien dat je iets kunt betekenen voor de medemens via de politiek, daadwerkelijk iets kunt veranderen,  iets in gang kunt zetten en er zijn als het nodig is.

De meeste affiniteit heb ik met zorg, zowel voor ouderen als jongeren en met onderwijs. Maar ook op andere vlakken zal ik mij zeker gaan verdiepen.

 

Goede eigenschappen: Positief, ergens voor gaan, bereidheid tot helpen.

Minder goede eigenschappen: Soms ongeduldig en meestal recht voor zijn raap, dat is iets wat niet iedereen altijd kan waarderen.

Kreet van mijn vader was vaak: Rooie en valen zijn donderstralen...

Ik hoop een kans te krijgen om te laten zien wat deze donderstraal zou kunnen betekenen voor de samenleving.

Reactie toevoegen

U bent hier