h

SP Kernentour met 2e kamerlid Paul Ulenbelt

24 oktober 2013

SP Kernentour met 2e kamerlid Paul Ulenbelt

Op zaterdag 26 oktober 2013 brengt SP Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt een bezoek aan de kernen Aarlanderveen, Zwammerdam en Benthuizen.

Dit uiteraard samen met een aantal mensen van de lokale SP afdeling.

In Benthuizen zal aan het einde van de tour door Paul Ulenbelt samen met Dave Roggeveen, de nummer 8 van de lijst en woonachtig in Benthuizen, een door SP gemaakte wegwijzer worden onthuld.

Hierbij gaat het dan niet om de kortste route naar b.v Archeon of Avifauna, maar om de afstanden die de inwoners van Benhuizen moeten gaan afleggen om bijvoorbeeld bij het gemeentehuis of de vuilstort te komen.

Harre van der Nat, lijsttrekker voor de SP bij de komende verkiezingen:  “In ons programma is het kleine kernenbeleid een belangrijk onderdeel. Zij mogen in de nieuwe gemeente die per 1/1 ontstaat niet in de steek worden gelaten. Voor ons als SP is het belangrijk dat basisvoorzieningen in de kernen blijven bestaan!”

Planning:

10 uur Aarlanderveen  (Dorpstraat 40 Aarlanderveen)

+/- 11 u 30 Zwammerdam (Swadenburgerdam)

+/- 13 u 30 Benthuizen (Onthullen van SP wegwijzer op Willem Alexanderplein)

Bio over Paul Ulenbelt

Zijn specialiteit is in de 2e kamer Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Paul Ulenbelt is ook voorzitter van woonvereniging "Ma Retraite" in Leiden.

Van 1991 tot 2000 was hij medewerker FNV Bondgenoten/Industriebond FNV en belast met arbeidsomstandigheden en sociale zekerheid.

Van 2000 tot 2004 directeur Bureau Beroepsziekten bij het FNV en van 2004 tot 2006 fractiemedewerker voor de SP op het gebied van Sociale Zaken.

Reactie toevoegen

U bent hier