h

Tomaatpop tweede editie

16 september 2015

Tomaatpop tweede editie

Foto: Bert Nollen

Op zaterdag 19 september 2015 organiseert de SP Alphen aan den Rijn opnieuw een editie van Tomaatpop in de MAX aan de Olympiaweg 2a in Alphen aan de Rijn. Aanvang is 20:00. Zaal is open vanaf 19:00 uur.

SP raadslid Harre van der Nat: "De vorige editie in 2013 was een groot succes. De SP draagt het beoefenen van muziek een warm hart toe. Cultuur staat stevig onder druk in de gemeente Alphen aan den Rijn, maar ook in de rest van het Groene Hart. Startende bands kunnen bijvoorbeeld nauwelijks betaalbare oefenruimte vinden. Door deze avond te organiseren, willen we hier aandacht voor vragen. En natuurlijk samen met het publiek lekker uit ons dak gaan!"

Een zevental bands zal zich die avond presenteren en een deskundige jury zal de bands beoordelen en aan het eind van de avond een prijs uitreiken. 

De presentatie van de avond zal in handen zijn van Florine Saeroon. De opening zal worden verricht door Harre van der Nat, raadslid voor de SP.

Trio Latte (bekend van het straatmuzikantenfestival 2014) uit Amsterdam, zal gedurende de hele avond het publiek vermaken, tussen de optredens door.

De avond is gratis toegankelijk, Het belooft een waar Pop-SPektakel te worden, neem gerust vrienden en belangstellenden mee.

We hopen iedereen zaterdag te verwelkomen!

Reactie toevoegen

U bent hier