h

Het Nationaal Zorg Fonds, een groot succes!

6 juni 2016

Het Nationaal Zorg Fonds, een groot succes!

Foto: Gerard Harmes / Gerard Harmes

Onder een brandende zon heeft SP Alphen afgelopen zaterdag in het centrum van Boskoop aandacht gevraagd voor het
Nationaal Zorg Fonds. Honderden mensen werden aangesproken en ontvingen een krant met daarin de uitleg waarom het Nationaal Zorgfonds, zonder eigen risico, voor veel mensen belangrijk is.

Het Nationaal Zorgfonds is niet een initiatief dat alleen onder SP-ers gedragen wordt, zo bleek ook tijdens de gesprekken. Vrijwel iedereen is het er over eens dat het huidige zorgstelsel te bureaucratisch en te geld verslindend is en dat het geen goede zaak is, dat men moet betalen als men ziek wordt. De plannen voor het Nationaal Zorg Fonds werden dan ook door velen omarmd en gesteund door zich aan te melden voor verdere info.

In de plannen van het Nationaal Zorg Fonds wordt de basisverzekering (incl. tandarts, fysio en GGZ) weggehaald bij de dure commerciële zorgverzekeraars en in een Nationaal Fonds gebracht. Geen grote (ingehouden) winsten en dure reclamecampagnes meer.  

Binnenkort wordt hierover een speciale discussieavond georganiseerd, waarbij iedereen welkom is. Deze zal plaatsvinden op woensdag 29 juni in het Scala college te Alphen, Diamantstraat 31. De avond is van 20 tot 22 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Iedereen is welkom.

Zie ook: www.nationaalzorgfonds.nl

Reactie toevoegen

U bent hier