h

SP bezorgt bloemen bij Alphense politie als startschot bloemenactie!

6 april 2020

SP bezorgt bloemen bij Alphense politie als startschot bloemenactie!

Foto: SP

De SP Alphen aan den Rijn is vandaag haar bloemenactie begonnen met het schenken van een aantal boeketten aan de politie in Alphen aan den Rijn om de agenten, die ook onder deze omstandigheden een vitaal beroep uitoefenen, een hart onder de riem te steken.

Fractievoorzitter Iris van de Kolk bij Studio Alphen: “We zien dat heel veel mensen eenzaam zijn door de coronacrisis of dat ze minder vrolijk zijn omdat het best wel een zware situatie is. Dus wilden wij graag voor een laag bedrag bloemen gaan bezorgen bij mensen. Het geld wat we over houden gaan we gebruiken om bloemen langs te brengen bij mensen in vitale beroepen aangevuld met eigen financiën.” Drie dienders in uniform namen de boeketten in ontvangt: “Wat leuk! ik ga ze straks uitdelen aan de collega’s die aan het werk zijn!”

Wil je ook iemand opvrolijken met een bosje bloemen? Volg dan de instructies hieronder:

1. Neem contact met ons op via alphen@sp.nl, mob. 06 42 83 94 81 of de sociale media van SP Alphen aan den Rijn

2. Vermeld wie je bent, naar wie het bloemetje moet gaan (naam + adres) en welk tekstje op het kaartje moet komen.

3. Wij sturen je het rekeningnummer waar je het naar over kan maken.

4. Zodra wij de betaling hebben ontvangen gaan wij voor je aan de slag en laten we binnen 48 uur weten wanneer we het bosje bloemen gaan bezorgen.

5. Is iemand niet thuis op het moment van bezorging? Geen probleem! Dan hangen we het aan de deur.

Extra informatie
Kosten boeket: 5 euro

Bestelling opgeven via: alphen@sp.nl, mob. 06 42 83 94 81 of onze sociale media.

Bezorgingsgebied: Alphen a/d Rijn, Boskoop, Koudekerk a/d Rijn, Hazerswoude Rijndijk, Hazerswoude Dorp, Aarlanderveen, Zwammerdam, Benthuizen en Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Wat doen we met het overgebleven geld? Daarvan delen we gratis boeketten uit aan mensen in de zorg en andere vitale beroepen! Zo helpen we elkaar allemaal met wat vrolijkheid voor in huis in deze zware tijden.

Reactie toevoegen

U bent hier