h

Iris van de Kolk lijsttrekker SP voor gemeenteraadsverkiezingen!

5 november 2021

Iris van de Kolk lijsttrekker SP voor gemeenteraadsverkiezingen!

Foto: SP

Tijdens de algemene ledenvergadering van donderdagavond 4 november is SP-fractievoorzitter Iris van de Kolk door de aanwezige leden gekozen tot lijsttrekker van de Alphense SP. Van de Kolk: “Ik voel me enorm vereerd dat ik deze lijst met vertrouwde gezichten en nieuw talent mag aanvoeren. Wij willen ons de komende vier jaar inzetten voor een eerlijke gemeente voor iedereen. Speerpunten voor ons zijn het realiseren van betaalbare woningen voor jong en oud, jeugdzorg die voor iedereen toegankelijk is en het verduurzamen van huizen zonder dat mensen zich blauw betalen daaraan.”

De lijst wordt verder aangevoerd door raadslid Ginet Groep, oud raadslid Erik van Kampen en nieuwkomers Sanne van Stigt en John van de Kolk. De twee lijstduwers zijn oud fractievoorzitter Harre van der Nat en oud raadslid en SP prominent Gerard Harmes.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier