h

Nieuws, september 2015

21 september 2015

Tweede editie Tomaatpop doorslaand succes!

Foto: Ronald Geurts

Zaterdagavond 19 september bruiste het in jongerencentrum MAX. Niet door de van hen bekende schuimparty’s maar door de spetterende optredens van de aanwezige bands op Tomaatpop 2015. Met name de overtuigende winnaars The Timers kregen de volle zaal massaal aan het dansen.

Lees verder
16 september 2015

Tomaatpop tweede editie

Foto: Bert Nollen

Op zaterdag 19 september 2015 organiseert de SP Alphen aan den Rijn opnieuw een editie van Tomaatpop in de MAX aan de Olympiaweg 2a in Alphen aan de Rijn. Aanvang is 20:00. Zaal is open vanaf 19:00 uur.

Lees verder
16 september 2015

Avondwake voor omgekomen vluchtelingen

In  Europa is op dit moment een grote vluchtelingenstroom gaande. Mensen ontvluchten huis en haard voor oorlog en geweld. De weg die deze mensen ondernemen is vol gevaren. De media staat er vol mee. Het is meer dan schrijnend dat een groot aantal mensen hun vlucht met de dood heeft moeten bekopen.

Lees verder

U bent hier